Legutóbbi munkáink

Ezt mondták rólunk:

Darus Budai és Fiai Bt.

„Az Online Kapitányt megbízva egy modern jól áttekinthető weboldalunk született, mellyel nagyon könnyen tájékozódhatnak új és meglévő ügyfeleink! Az új weboldallal cégünk presztízs értéke is növekedett. Ha szeretnéd te is kihasználni az online jelenlét lehetőségeit válaszd az Online Kapitányt! „

5/5
Tóth Szabolcs Alex online edző

„Vállalkozóként fontosnak tartom, hogy szolgáltatásaim listája könnyen elérhető legyen azok számára, akik esetleg azt igénybe szeretnék venni. Ebben volt segítségemre az Online Kapitány, akik egy minden igényt kielégítő weblapot dobtak össze számomra. Válaszd az Online Kapitányt.”

5/5
Aranykosár a Gyermekekért Alapítvány

„Céljaink elérése érdekében elengedhetetlennek tartottuk, hogy kihasználjuk az internet adta lehetőségeket. Így jött képbe az Online Kapitány aki egy modern mégis egyszerűen kezelhető weboldalt készített számunkra. Ha még nem használtad ki az internet adta lehetőségeket keresd az Online Kapitányt.”

5/5

Sikersztorik

A feherebbfogak.hu egy fogfehérítővel foglalkozó webáruház, mely 2023. júliusában indult el. A termékek értékesítésére elsőnek a tiktok platformot céloztuk meg, melyhez kuponos kedvezményt nyújtottunk a vásárlóknak és jutalék alapú fizetést az influencereknek. A kampány 30 napig tartott, mellyel 2.170.500 Ft-os nettó árbevételt sikerült elérni 907.100 Ft profittal.

A Meta Vasipari Kft. már több mint 30 éve foglalkozik fémszekrények gyártásával. Az online marketingre kevés időt és energiát szántak ez idő alatt, ami miatt a versenytársaik előnybe érezhették magukat. Új modern weboldalt és optimalizált hirdetéseket készítettünk el, mellyel az új partnerek száma fél év alatt 42-ről 131-re nőtt és ezzel együtt az árbevétel több mint meg háromszorozódott!