Bemutatkozunk

Kik vagyunk?

Üdvözöllek! A nevem Sánta Roland az Online Kapitány megálmodója. Weboldalak készítésével és online marketinggel növeljük a vállalkozások/vállalkozók sikerét! Már 2018 óta foglalkozok az online jelenléttel. A hátam mögött több sikeres webáruház és weboldal van, mellyel bátran büszkélkedek. Saját webáruházat is működtetek, így tudom garantálni a te sikeredet is! Imádom a munkám és mindig izgalommal tölt el egy-egy új weboldal vagy marketing kampány megalkotása. Ha készen állsz velünk dolgozni akkor a siker garantált úgyhogy a fedélzetre fel!

Ezt mondták rólunk:

Darus Budai és Fiai Bt.

„Az Online Kapitányt megbízva egy modern jól áttekinthető weboldalunk született, mellyel nagyon könnyen tájékozódhatnak új és meglévő ügyfeleink! Az új weboldallal cégünk presztízs értéke is növekedett. Ha szeretnéd te is kihasználni az online jelenlét lehetőségeit válaszd az Online Kapitányt! „

5/5
Tóth Szabolcs Alex online edző

„Vállalkozóként fontosnak tartom, hogy szolgáltatásaim listája könnyen elérhető legyen azok számára, akik esetleg azt igénybe szeretnék venni. Ebben volt segítségemre az Online Kapitány, akik egy minden igényt kielégítő weblapot dobtak össze számomra. Válaszd az Online Kapitányt.”

5/5
Aranykosár a Gyermekekért Alapítvány

„Céljaink elérése érdekében elengedhetetlennek tartottuk, hogy kihasználjuk az internet adta lehetőségeket. Így jött képbe az Online Kapitány aki egy modern mégis egyszerűen kezelhető weboldalt készített számunkra. Ha még nem használtad ki az internet adta lehetőségeket keresd az Online Kapitányt.”

5/5