Ezeket GARANTÁLJUK:

Van még egy ilyen szolgáltató, aki ezeket biztosítja?

Weboldalainkat egyedileg készítjük el az Elementor Pro bővítmény segítségével.

Új logó készítés vagy meglévő átformálása igény esetén canva segítségével.

Az alap SEO (keresőoptimalizáltságot) beállítjuk a kulcsszavaknak megfelelően, hogy minél jobb helyezést érjen el a weboldalad a keresőben!

Több mint 100 prémium bővítményes előfizetésünkből a te weboldalad is részesül! Biztosítjuk a Hellopack általi listában szereplő prémium bővítményeket. A listát itt éred el: https://hellowp.io/hu/t/hellopack/

Megvásároljuk a domain címed 1 évre .hu végződés esetén! Mennyi kedvezményt jelent ez neked? 2.273 Ft

Ingyenesen biztosítjuk az első évben a tárhelyedet, melyek csomagonként változnak! Tárhely szolgáltatást csak a Sybell-nél garantáljuk! Elérhetőségük: https://sybell.hu/. Mennyi kedvezményt jelent ez számodra? Bruttó 13.380-27.800 Ft-ig.

Tudjuk jól, hogy amikor egy új weboldal elindul akkor kisebb-apróbb módosítások szoktak kelleni, így mi átadás után 1 hónapig díjmentesen szerkesztjük a kedvedre!

SSL tanúsítványt biztosítunk a weboldaladhoz, mely azért szükséges, hogy a Google biztonságosként titulálja az oldalad.

Biztosítjuk az alapvető funkciókat a weboldaladhoz. Ilyen például a kapcsolatfelvételi űrlap, cookie szabályzat elfogadása, biztonsági bővítmény beállítása..

Saját email címet készítünk neked a domain neved alapján, amennyiben szükséges.

A Google Analytics segít a látogatóink elemzésében és a konverziók követésében. Elkészült weboldaladat összekötjük az Analytics-el.

A Google Search Console segít abban, hogy lássuk a weboldalunk milyen helyezést ér el a Google keresőjében és milyen kulcsszavak alapján kattintottak az oldalunkra. Az elkészült weboldaladat összekötjük a Search Console-al.

Amennyiben nem vagy elégedett az elkészített weboldallal akkor visszautaljuk a pénzed 100%-át és töröljük az elkészített weboldalt! Csak akkor érvényes a pénzvisszatérítés, ha az elkészített weboldal nincs felhasználva sehol!